Ostin vitriinin hobbyhallista hobbaloiden aikaan. Paikka on kuin tehty! Oikealla näkyy vanha puulaatikko jota ei tietenkään poistettu remontin aikana. Tapetit ovat vielä alkuperäiset ja kuntokin on sen mukainen. Siinäpä olisikin seuraava projekti odottamassa!



Wc sai myös uudet pinnat. Allas löytyi kierrätyskeskukselta 5 eurolla kuin myös allaskaappi joka ei kylläkään kuvassa ole. Harmittaa vietävästi kun remonttikuvat meni ulkoisen kovalevyn mukana kun koira veti sen lattialle! Toivottavasti ne saisi vielä sieltä pelastettua!



Seinät olivat ennen männyn väriset. Nyt niissä on pohjamaali ja ilme muuttui täysin. Viimeistä maalipintaa odottamassa. Lipastokin näyttää paremmalta valkoista vasten.



Tämä sohva löysi paikkansa ruokailutilan vierestä. Mieheni veli oli viemässä tätä kauneutta kaatopaikalle, mutta onneksi kerkesin väliin :D



Päiväpeitto tehty vanhoista lakanoista. Kuin myös tyynyt joihin ompelin vanhasta päiväpeitosta hienoudet. Alimmaisten tyynyjen kangas kontista 40 senttiä! Kierrätys kunniaan! :)